ENKEL AFHALING MOGELIJKELKE WOENSDAG, VRIJDAG & ZATERDAG IN DE WINKEL
Search

Over studio vangst

 

In december 2016 ging het avontuur genaamd Studio Vangst van start. Een heel impulsieve en gewaagde stap maar wel een beslissing waar ik, Lola Valkenborg, de volle 100% achter sta.

Het concept, het vangen van pre-loved items, van de studio is iets waar ik mijn hele leven al mee bezig ben. Het eindeloos afschuimen van rommelmarkten, kringloopwinkels, outlets, naar dat ene koopje, die ene unieke vangst vind ik geweldig. Mensen die houden van unieke items maar zelf het geduld of de tijd ervoor niet hebben, zijn bij mij aan het juiste adres. Voor hun ga ik op maat op zoek naar dat ene onvindbare item.

Afgestudeerd als interieurarchitecte gebruik ik de kennis van mijn opleiding om de winkel in te richten als kant- en klare leefruimte. De juiste styling van de meubels en hebbedingen geeft hun opnieuw een frisse uitstraling. Op deze manier hoop ik de negatieve bijklank van tweedehands te doen vergeten en de items een tweede of zelfs derde kans te geven.

Naast het vangen van items, is Studio Vangst ook een atelier waarin ik zelf ontwerp. In mijn ontwerpen probeer ik zowel op interieur als grafisch vlak een unieke look na te streven.